Cautare

8876 de rezultate pentru "jurnalul national irinel" (3.90 secunde)
Magda Marincovici (Jurnalul National): Ciuperca piciorului, mai frecventa vara In cazul suferinzilor de diabet, aceasta infectie a pielii poate fi o urgenta medicala Ciuperca piciorului, infectie foarte contagioasa, este mai periculoasa in cazul persoanelor suferinde de diabet, ceea ce impune consultarea de urgenta a medicului pentru a preveni complicatiile.
Magda Marincovici (Jurnalul National): Pete rosii si basicute din cauza soarelui. Razele ultraviolete pot reactiva herpesul la nivelul buzelor Statistic, intre 10% si 20% din populatie este afectata de alergiile solare, majoritatea femei.
Magda Marincovici (Jurnalul National): Vaccin contra melanomului! Arsurile solare si razele ultraviolete artificiale, principala cauza a melanomului malign O forma de imunoterapie personala a fost testata recent cu succes pe pacienti suferinzi de melanom maling, una dintre cele mai severe forme de cancer al pielii.
Magda Marincovici (Jurnalul National): Bisturiul inteligent. Scoate tumorile cu precizie milimetrica si face diferenta intre celulele sanatoase si cele maligne Cercetatorii de la Imperial College din Londra au realizat un bisturiu "inteligent", capabil ca, in cateva secunde, sa analizeze testurile si astfel sa stabileasca prezenta celulelor maligne.
Jurnalul National: In zilele caniculare, mai vulnerabili sunt varstnicii si copiii, cardiacii, diabeticii, obezii suferinzii de boli psihice (Autor: Magda Marincovici) A consuma lichide si alimente foarte reci ori a face dusuri foarte reci, in mod paradoxal, nu sunt recomandarile cele mai inspirate pentru a face fata caniculei.
Magda Marincovici (Jurnalul National) : Bebelusi veniti pe lume obezi. Cauze: diabetul mamei sau greutatea acesteia inainte sau in timpul sarcinii Un bebelus care la nastere are peste 4 kilograme este declarat supraonderal si cu risc major de obezitate.
Magda Marincovici (Jurnalul National) : Otita de piscina, boala infectioasa care, netratata la timp in mod corect, poate provoca surditate Otita externa, numita in mod curent si otita de pisicina, este mai frecventa in sezonul cald, cei mai afectati fiind copiii, atrage atentia profesorul doctor Dorin Sarafoleanu.
Magda Marincovici (Jurnalul National): Insecte cu intepaturi fatale. Evitati automedicatia si leacurile babesti Dintre intepaturile de insecte, in perioadele caniculare si umede, cele mai periculoase sunt cele de albine sau viespi.
Magda Marincovici (Jurnalul National) : OMS:
Magda Marincovici (Jurnalul National) : Robotul-asistenta medicala selecteaza cu precizie de 80% cea mai buna vena pentru a lua sange si nu provoaca hematoame In curand, asistenta medicala ar putea fi inlocuita cu un robot capabil sa efectueze prelevari de sange de la pacienti.
Magda Marincovici (Jurnalul National): Terapie cu jocurile video. Copiii suferinzi de autism prefera jocurile cu eroi si le resping pe cele cu lupte, violente Jocurile video ar putea avea efect pozitiv in cazul copiilor cu autism si al copiilor cu tulburari de atentie si hiperactivitate.
Magda Marincovici (Jurnalul National): Fumatoarele aduc pe lume baieti impotenti Tabagismul maternal contribuie la intarzierea dezvoltarii intrauterine a fatului In ultimele doua decenii, in medie, numarul spermatozoizilor dintr-un mililitru de sperma a scazut de la 80 de milioane la 60 de milioane, in prezent.
Magda Marincovici (Jurnalul National): Aparate ce scaneaza corpul pe toate fetele. Elastograful permite masurarea elasticitatii tesuturilor Imagini mai precise, mai rapide ai cat mai putin iradiante pentru organism.
Magda Marincovici (Jurnalul National): O boala numita dependenta de jocuri "Vindecarea" de aceasta afectiune se face cu efort propriu si consiliere de specialitate Se destinde.
Magda Marincovici (Jurnalul National): Investigarea ochilor pentru a vedea atacul cerebral Suferinzii de hipertensiune arteriala sunt mai expusi riscului de accident vascular cerebral Persoanele care sufera de hipertensiune arteriala sunt mai expuse comparativ ca alte persoane riscului de a face un accident vascular cerebral.
Magda Marincovici (Jurnalul National): Sistemul imunitar, obligat sa atace cancerul! O noua strategie care ar putea sa ajute si in lupta contra unor boli autoimune:
Magda Marincovici (Jurnalul National):
Magda Marincovici (Jurnalul National) : Limfomul non - Hodgkin Limfomul este o boala ce se manifesta prin oboseala cronica, infectii repetate, scaderea in greutate si inflamarea unuia sau a mai multor ganglioni.
Magda Marincovici (Jurnalul National): Pe noile retete, va fi specificat medicamentul cel mai ieftin Ministrul Nicolaescu:
Magda Marincovici (Jurnalul National) : Cosmetice cu substante toxice.
google-analytics.com